Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Φήμη: Η Nintendo θα επανακυκλοφορήσει το πρώτο Metroid Prime

*
Σύμφωνα με τον Jeff Grubb, ρεπόρτερ του VentureBeat, η Nintendo ίσως να δουλεύει στην επανακυκλοφορία του πρώτου Metroid Prime ως κυκλοφορίας standalone και όχι ως μέρος ενός trilogy collection. Αναφέρει πως εδώ και χρόνια η εταιρία είχε στα πλάνα της το re-release και πως όταν άκουσε για πρώτη φορά τα νέα, νόμιζε πως αφορούσε κάποια τριλογία. Από την άλλη, η insider Emily Rogers αναφέρει πως η Nintendo δουλεύει στο Metroid Prime 1 για να γιορτάσει την εικοστή επέτειο του παιχνιδιού το 2022.

Το Metroid Prime κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το Νοέμβριο του 2002 για GameCube και αποτελεί το τέταρτο installment της κύριας σειράς Metroid. Μια enhanced version του παιχνιδιού κυκλοφόρησε ως μέρος του Metroid Prime: Trilogy το 2009 για Nintendo Wii.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*